Håndanalyse

Håndanalyse er for dig der er klar til selverkendelse på et dybere plan

DSC09035

PROFESSIONEL HÅNDANALYTIKER

Kiromatien, en ca. 3.000 år gammel spådomskunst, der menes at have sin oprindelse i Indien. Det nuværende system er udviklet for omkring tusind år siden og kan spores tilbage til det gamle Ægypten. Dengang var håndlæsning meget velanset, og det fortælles, at den blev benyttet af læger, filosoffer og lærde. Den dag i dag sættes håndlæsning stadig meget højt i Østen.

Håndlæsning det vildeste redskab til selvindsigt og mer udvikling. Jeg kan i dine hænders linjer se dit smukke potentiale, dine vilde og medfødte livs kompetencer og hvad der vil være godt for dig, nu og her i dit liv. Jeg kan se det som spænder ben for dig, se hvilken retning din skæbne er på vej til at tage sig, og det som gør dig unik.

Hænder er ikke bare hænder, hver enkelt hånds linje mønster er lige så unikt som et hvert snefnug. Hænder er som levende bøger, jeg rent faktisk får lov at læse. Og jeg bliver aldrig træt af at læse i dem, for det er vildt at få lov til, for dette er ikke nogen fiktiv roman, det er en virkelig historie. Linjerne i dine hænder er ikke tilfældig, det dit liv vi læser om!

277159362_502973488213784_7900627237409135637_n

HÅNDANALYSE (60MIN.)

Hvem vi er viser sig i vores hænder. Hvor vi står i vores liv lige nu viser sig i vores hænder. Hvordan det tænker du?

Fordi de tanker som vi tænker jævnligt de sætter sig i vores underbevidsthed. Disse tanker bliver til følelser, som påvirker vores nervesystem. Og linjerne i dine hænder er en afspejling af dit nervesystem. Håndanalyse er ikke magi. Der er ikke noget hokus pokus over det.

Jeg er simpelthen uddannet i at aflæse dit nervesystem ud fra de linjer der viser sig i dine hænder. 

60 min. håndanalyse inkl. NADA (ørearkupunktur) 800kr. Det foregår på amager.

800 kr.

DSC09168

Håndanalyse (120 min.)

Håndanalyse 120 min.
Håndanalyse er kunsten, at kunne fortolke de symboler, der
aftegnes i håndens form, linjer og mønstre. I vores hænderne findes mange nerveenheder, der har direkte forbindelse til hjernen og derfor betragter man håndfladernes linjer og markeringer som et spejlbillede, af vores personlighed, samt vores fysiske, psykiske og følelsesmæssige tilstand.

Vores linjer og tegn vil forandres med tiden, vores fingre og håndfladernes bjerge kan blive mere kødfulde eller spinklere. Dine hænder ændre sig når dit indre og din historie ændres. 2 timers håndanalyse inkl. tydning af blindtegning og NADA (ørearkupunktur) Det foregår på amager.

1100 kr.

DSC09138

Online håndlæsning

Få en autentisk oplevelse af dit eget indre, og lær at forstå hvorfor du er den du er. Alle de svar du søger findes indeni dig, de findes i din underbevidsthed. Dit central-nervesystem er i tæt samarbejde med din underbevidsthed, og det viser sig i dine hænder. Dine linjer i din hånd er et spejl billede af dit nerve system og dermed dit indre. Er du klar til at gå på opdagelse i dit eget sind?

Du fremsender et skarpt billede af begge dine hænder til mig. Vi aftaler en nærmere dato om hvornår vi skal mødes og jeg går igang med at analysere dine hænder.
Vi mødes over appen meet som er googles version af zoom. Den er gratis, og her kan vi få lov at holde et online møde der vare 60 min.

549kr.

DSC09148

Håndlæsning på Lydfil

Som håndanalytiker er mit hovedformål at hjælpe dem, der kommer min vej.
Håndanalyse er ikke terapi, det er selvudvikling. Jeg løser ikke dine problemer for dig, men jeg kan i nogle tilfælde fortælle dig hvad de er opstået af, hvordan du kan håndtere dem bedst muligt for dit system. Jeg kan fortælle dig hvorfor du ser og føler om tingene som du gør, og hjælpe med og give dig et andet perspektiv.

I en lydfil går jeg ind og taler om hvad jeg ser her og nu i din hånd. Det som er mest fremtrædende og det som helst vil frem i lyset lige nu.
 
 

333 kr.

En blindtegning er en intuitiv tegning af din hånd. Det er en mere enkel måde at tyde hænder på. En blindtegning giver dig et øjebliksbillede af dig,og hvilke områder der rører på sig lige nu. Tegningen afspejler hvad der fylder for dig i øjeblikket, hvad du er fokuseret på og hvordan du opfører dig. Samtidig med, at det også fortæller noget om, hvem du er som person. Din tegning vil ændre sig fra dag til dag, ligesom dine følelser gør. En blindtegning afspejler, hvordan du føler, alt efter hvilke situationer du står i eller hvilket humør du er i.

Du skal bruge den første tegning du tegner, da det handler om at få et  ærligt resultat af dit ubevidste og ikke et “pænt resultat” tværtimod.

Under en session får du:

Forplejning
kort samtale om det der lægger dit hjerte nær & din intention med sessionen
60 min. håndanalyse
Aftryk af dine hænder med hjem
Nada under hele session

Udtalelser

Duriita

“Håndanalyse hos Pernille, var som at træde ind i et magisk rum med omsorg, nærvær og
spændene afsløringer og bekræftelser.
Alt dette af en “fremmede” da det var første gang jeg mødte Pernille, men jeg følte hurtigt en
tryghed og ro ved at være i hendes hjem med powerfuld energi.
Pernille Bekræfter, ud fra ine hænder, en del jeg godt vidste, men hun kunne guide mig i
forhold til min egen uvisheder, og her bliver jeg mundlam over at blive set så meget ud af så
lidt.
Kan kraftigt anbefale en session hos dette smukke væsen, og således blive hjulpet videre på din
livsvej “

Amaliee Moon

“Jeg gav en håndanalyse til en kammerat i fødselsdags gave, og
– forhelved Pernille du sparker røv altså!
Han var blæst bagover af de ting du kunne fortælle.
Din formidling af ord og din måde også at komme med foreslag til hvad han så kunne gøre
anderledes, det var en fantstisk gave at kunne give.
Og hvor er du bare dygtig altså.”

Mia

“Du Rammer virkelig plet!
Det eneste jeg studsede lidt over var stædigheden du snakkede om. Jeg har den i mig, men den
har længe været pakket langt væk grundet usikkerhed. Men jeg kan også mærke at jo mere jeg
sætter mig selv fri, jo mere tydelig bliver den!
Du rammer rigtig godt med mit følelsesliv, der har været nogle hårde knubs, og du rammer
perfekt med psyken!
jeg interreserer mig sååå meget for hvordan vi fungere som mennesker, og jeg skal helst ned i
helt dybe lag for at forstå!
så godt gået!
Det er så sejt at du kan få alt det ud af en hånd!”

Scroll to Top